Clara anmelder Øgledronningens forbandelse

Da vi var på bogforum lå Clara desværre derhjemme med ondt i halsen, så vi lovede at vi nok skulle tage nogle spændende bøger med hjem til hende.

Allerede 4 dage senere havde hun pløjet sig igennem samtlige 231 sider, og på opfordring fra sin moder forfattet en anmeldelse til Fabelagtig. Jeg elsker det barn!

Anmeldelse af Øgledronningens forbandelse af Hanne Fabricius, skrevet af Clara Krogh-Hansen (9 år).

Hvad handler bogen om?
Ja den handler om en pige ved navn: Margrethe Hatt. Det hele starter faktisk den dag hvor Margrethes far forsvinder og han kommer ikke tilbage.

Margrethe har to allerbedste venner de hedder Thea og Sigurd og de og hendes morfar tager så ud for at redde Margrethes far Gustav Hatt.

Der er også den gamle Øgledronning der sammen med sin gode ven fyrst Morton er ved at vælte Kong Valdemar af tronen og den gamle Øgledronning er ved at få magten over tiden. Og det er det værste man kan forstille sig for du ville jo heller ikke være glad for at træde ud i sten alderen når du skulle en tur ud og gå i byen vel:)

Måden Margrethe Hatt finder ud af at hun skal afsted med sine venner(for at redde sin far) var den dag de skulle sove hos hende og hun træder ind i sin mors hatte forretning og støder ind i en høj tynd dame med slange tunge. Og det er det der bringer dem ind i en tidsmaskine som bringer dem ind i det gamle København og der kommer de op på Biskop Absalons borg og der får de hjælp og nye venner.

Var historien god?
Jeg syntes den var rigtig god og det var faktisk på grund af at jeg syntes man lærte meget om det gamle København og at det er en både meget drenget bog og en meget piget bog så alle kan faktisk læse den og den kan på nogle punkter også bruges til familie oplæsning.
Og så kan jeg også meget godt lide det med at der kommer noget krig ind i det det gør det hele lidt mere spændende.

Hvilken slags bog er det?
Det er en fantasy bog fordi at den har mange over naturlige ting i fx: drager, feer, tryllestave, alfer, tidshuller. osv.
Ikke at det gør den dårlig men det er jo ikke noget vi hører så meget om i en bog om Christian d. 4. vel:)

Hvis Clara’s anmeldelse har vakt jeres interesse for bogen, kan I evt. læse mere om den på  www.tidsdetektiverne.dk hvor forfatteren også røber at der er en 2’er på vej, der hedder Soltemplets hemmelighed, som udkommer i foråret 2012.

Hvis I har lyst, er I også velkomne til at sende jeres anmeldelser af bøger som vi enten ikke kender, eller endnu ikke har nået at anmelde her på Fabelagtig.

7 thoughts on “Clara anmelder Øgledronningens forbandelse

    1. Tak Vibeke, det vil jeg hilse Clara og sige, hun har været meget spændt på at blive udgivet på internettet 🙂

    1. Hej Hanne,
      1000 tak for din kommentar til Clara, den er hermed viderebragt, og Clara er nu en meget stolt pige, der vil glæde sig til 2. bind er på gaden 🙂
      Hilsen
      Susanne

  1. Hej Susanne
    Det tog noget længere tid end forventet med bind 2 “Soltemplets hemmelighed”, og jeg udgiver den nu selv på mit eget forlag Tyra.

    Bogen kommer både som trykt bog og e-bog den 14. december, og jeg synes selv, at den er blevet rigtig skøn og god.

    Mange hilsener
    Hanne Fabricius

Skriv en kommentar