Om Fabelagtig

Hej og velkommen til Fabelagtig – en blog der mest handler om bøger til børn og unge.

Fabelagtig er blevet til fordi jeg af flere forskellige mennesker er blevet opfordret til at lave en liste over gode bøger,  som man kan få inspiration fra når man ikke lige ved hvad man skal kaste sig over, hvad enten det børnene selv der skal læse, eller det er højtlæsning, som er sjovt og inspirerende for både børn og voksne.

Men da jeg ikke synes det er særlig inspirerende med en lang liste af titler, fik jeg ideen til denne blog, hvor jeg vil skrive om bøger, boggenrer, forfattere, og  forlag, og andre ting som jeg mener har interesse i forbindelse med læsning og valg af bøger.

Jeg hedder Susanne, og om dagen arbejder jeg som webkonsulent i et stort rådgivende ingeniørfirma. Om aftenen, natten, og når tiden i øvrigt tillader det er jeg blogger, og autodidakt hobby webdesigner, fotograf og illustrator. Du kan læse mere om mit “natarbejde” på bySukro Design.

I min familie svulmer bogreolerne med alle mulige forskellige bøger, og  da jeg for 12 år siden blev mor til en pige der efterhånden  skulle vise sig at være en vaske ægte læsehest, og da lillesøster, der kom til tre år senere også er vild med at læse, er reolerne også langsomt men sikkert blevet fyldt godt op med børne- og ungdomslitteratur. Dette og ønsket om at dele min og mine børns erfaringer med bøger og læsning er min eneste baggrund for at skrive denne blog.

Så husk endelig at lægge en kommentar eller send en mail hvis der er bøger I synes der mangler, eller forfattere i gerne vil vide noget mere om, så skal jeg gøre mit bedste for at opfylde ønskerne.