Horse Lovers – Kapitel 4

Paraden!

Kom nu i kan gøre det der bedre. Hvis i vil lære det dressur til den parade må i prøve hårdere! Sagde Dennis.
Okay 1. step. han tændte den musik vi skulle optræde til og så begyndte vi. Frem frem frem og rundt, stejl oog frem frem frem
Vi øvede en halv time og så – Ok så er der pause! råbte han. Aah endelig. Jeg tror Buttercup er ved at dø for at få lidt vand. Lød det fra Alma.
Det samme med Chilly og Mozart! Kom det fra mig. Kom lad os se at få os lidt mad! sagde Mick. Det lod vi ham ikke sige to gange.Vi gik op og fik hvad vi havde brug for, og så gik vi ned igen.

Ok skal vi se at lære det dressur? Spurgte jeg. Jaah det må vi nok hellere. Sagde Amanda. Mick tænder du musikken? spurgte Liva.
Ok svarede han. Og så gik vi i gang.

1.Step frem frem frem og rundt, stejl oog frem frem frem.
2.step stejl, stejl og rundt og frem frem frem stejl og rundt.

Da vi var færdige med at øve begyndte vi at pakke sammen og gøre klar til at tage hjem. Hej hej Alma. sagde jeg.
Hej hej Steph. Svarede hun. Så tog vi hjem.

Næste dag var dagen før paraden men der gik alting skævt!

1.step frem frem frem og… hey hvad sker der der omme Alma! Det er Livas dumme hest den skubbede til Buttercup og mig! Sagde Alma.
Mozart er ikke dum! Svarede Liva surt. Jo han er! Kom det lige surt fra Alma. Hey i to, slap så af.  Hvis i vil lære det her må i tage jer sammen! Sagde Mick. DU SKAL IKKE BLANDE DIG MICK! Råbte Liva. Du skal ikke råbe sådan af Mick! Sagde jeg. Og du skal ikke blande dig! Sagde Alma.
Alma tag dig nu sammen jeg tror altså ikke hun gjorde det med vilje! sagde Amanda. Ja ja tag du bare hendes parti! Men du er trods alt min søster, kan du ikke bare for en gangs skyld give mig ret!

Hey hvad sker der her! Det var Dennis. Det er Alma og Liva der er oppe og skændes. Svarede jeg. Ok Amanda, Mick og Stephani gå op og tag en pause, i andre forklarer mig hvad dette her går ud på! Så vi lod dem være dernede, og vi gik op og tog en pause. Efter det nægtede både Alma og Liva at ride sammen så vi der var 13 fik lov til at tage ud og ride mens de andre skulle tage hjem.

Næste dag talte de stadig ikke til hinanden, i hvert fald ikke før Mick, Alma og jeg skubbede dem sammen og tvang dem til at tale om det.
Det viste sig at Alma bare var blevet lidt forskrækket og derfor sagde nogle ting hun ikke mente. Og Liva var mest blevet ked af at Alma havde kaldt hendes hest dum. De blev venner igen og så var alt jo godt.

Så tog vi afsted. Vi klarede paraden perfekt og den blev en stor succes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s