Horse Lovers – Kapitel 2

Hjælp!

Hej Steph. Det var Alma og Amanda, som er tvillinger. De er mine bedste venner,13 år ligesom mig og har heste der hedder: Buttercup og Solsikke.Vi har kendt hinanden siden vuggestuen, vi har gået i børnehave sammen og nu går vi i klasse sammen.

Er Liva ikke sammen med jer? Spørger jeg.

Liva er halvt italiener og halvt dansker hun er 12 år næsten 13 og super sød. Hendes hest hedder Mozart. Nej det er hun ikke skulle hun være det? Spørger Alma.

Det var hvad hun sagde til mig! Svarede jeg.

Hm, nå skal vi se at få gjort de heste klar? Spørger Amanda. Ja det må vi nok hellere. Svarede Alma
Efter at have gjort dem klar gik vi ud i arenaen og øvede.

Klokken 14.30 da der var en lille pause i træningen gik vi ind i det store hus ved siden af stalden,og fik spist vores mad. Vores ridelærer Dennis kom og spurgte om vi havde set Liva. Han havde fundet hendes bås tom og ridehjelmen og det andet af hendes rideudstyr var væk.

Da vi alle rystede på hovedet sagde han vi hellere måtte tage ud og kigge efter hende.For man må ikke ride ud alene når man ikke er 13!

Vi løb ud til vores heste og galloperede afsted henad vejen. Hvor kan hun være?! Jeg ved det ikke men vi må skynde os! Vi fandt hende liggende i en vejside med sin hest ved siden af sig. Hun græd for hun havde meget ondt i benet, hun kom op og sidde på Dennis’ hest sammen med ham og vi andre tog os af hesten. Og vi fik hende tilbage til Greendale Horsehome.

Da vi var hjemme fortalte hun os at hun var redet ud fordi hun næsten var 13 og det mente hun måtte være nok og så var hun lidt sur fordi hun var ”for lille” til stort set alting.

Mens hun var oppe i bjergene fløj en stor musvåge ind foran hende og Mozart, Mozart hopper til siden og hun faldt af. I faldet knustes hendes mobil så hun kunne ikke ringe, hun var meget ked af at hun var redet ud uden lov. Det var ok men hun måtte ikke ride ud på den måde mere for de gjorde det jo kun for at beskytte hende, og det kunne hun godt forstå.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s