Det kan man også bruge bøger til…

Jeg har skrevet her om anderledes måder at bruge bøger på, og idag har jeg  fundet nogle flere sjove billeder på nettet til temaet “det kan man også bruge bøger til” – jeg synes det er imponerende hvad folk finder på at bruge bøger til – altså når de ikke lige læser i dem.

Jeg tænker ofte på om de går i antikvariater og køber bøger med det eneste formål at bruge dem til spændende hobby projekter, eller om de piller en roman ud af reolen og beslutter at den kommer de ikke til at læse igen, så den kan de godt skære i stumper og stykker.

Selv har jeg det lidt ambivalent med at bøgerne bliver ødelagt, for jeg synes egentlig at man bør gøre sit bedste for  passe på sine bøger, når man nu har investeret i dem.

På den anden side er de ting der kommer ud af de forskellige projekter jo fantastiske, så måske gør det ikke så meget.

Hvad synes I? er det helt fint at lave en lampe ud af en bog, eller er det mishandling?

3 thoughts on “Det kan man også bruge bøger til…

 1. Hej Sanne,
  Også her lidt i 7 sind, da jeg jo syntes at det er unødvendigt at have bøger i reolen som jeg aldrig vil læse igen, og så er det jo fikst at lave. Bogen til noget andet kreativt som man vil bruge og syntes om, MEN, ved faktisk ikke om jeg KUNNE få migselv til at klippe i en bog???? Godt spørgsmål, skulle måske tage en grundig kigger og oprydning på bogreolen.

  1. Hej Vibeke,
   1000 tak for kommentaren. Ja svært dilemma – måske kommer der flere kommentarer så vi kan få andres meninger med også 🙂

 2. Hej Susanne
  Vil ALDRIG kunne finde på at ødelægge en bog, har det rigtig svært med at skaffe mig af med en bog der bare ikke kan hænge sammen mere… Så jeg har den endnu. Kan godt se det sjove / flotte / spændende – men bliver rigtig ked af at se en ny/gammel/sjov/kedelig bog brugt til andet end at læse i, og stå på en bogreol og lokke med en god historie.
  Hilsen Leise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s