Dahlia Dragehvisker – Slavelandet

En af de bøger vi indkøbte i boghandlen, da vi skulle sikre læsestof til de regnvåde sommerdage, var forsættelsen på de første 2 bøger om Dahlia Dragehvisker af Ida-Marie Rendtorff, som jeg har anmeldt i et tidligere indlæg.

Dalia stammer fra en meget gammel slægt af dragehviskere. Hun bor i en by der udelukkende er befolket af kvinder med særlige evner til at kommunikere med drager, kvinderne træner dragerne og bruger dem blandt andet til at forsvare samfundet mod den onde fyrst Mautus, der er i konstant krig med dragehviskerne.

I 3. bind, der hedder Slavelandet, er Dahlia blevet fanget af troldmanden, der har sendt hende med et skib ud på havet, fordi hun opdagede at han med vilje har forgiftet dragerne, imens han lader som om han giver dem medicin for at kurere en forfærdelig dragesyge.

Ombord på skibet møder vi Askar (skibsdrengen) og Fiskefjæs (skibskokken) der senere skal vise sig at blive til uvurderlig støtte for Dahlia, da de bliver solgt som slaver til Arban og bliver sat til at arbejde i en mine.

Det viser sig at Arban har en speciel plan med Dahlia, hun skal nemlig styre en drage, der fungerer som trækdyr nede i minen.

I minen må de gennemgå mange strabadser, som jeg ikke vil røbe her, men der er i hvert tilfælde spænding til sidste side i 3. bind af serien, hvor vi nu kun mangler at kaste os over Dødebjerget.

Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog og er meget fængende, så den kan godt anbefales til piger der er vilde med fantasy.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s