Øh – hvor blev December lige af…?

Tja intentioner var der mange af, blandt andet om hvordan jeg skulle skrive hvad pigerne ønskede sig til jul – og så hvad de rent faktisk fik, og om de kunne lide det….meeen altså December overhalede inden om, og lige pludselig var julen et overstået kapitel.

Vi har haft en super hyggelig jul, med masser af tid til at læse og hygge foran Farmors kamin. Er der mon noget bedre end at sidde med en bog foran den knitrende kamin med klejner og mandariner lige inden for rækkevidde?

Vores piger hører i hvert tilfælde ikke til i kategorien af børn der skal tvinges til at åbne en bog, snarere tvært i mod – jeg er glad for at der findes biblioteker, for de er svære at holde med bøger.

Håber at I også har haft en god december og jul – og herfra skal lyde de bedste ønsker for det nye år som vi tager hul på lige om lidt.

4 thoughts on “Øh – hvor blev December lige af…?

  1. Jeg forstår heller ikke, hvor december og julen blev af. Mine børn er knap så læselystne som dine – jo måske den mindste er ved at komme efter det. Herligt når man nu selv er en læse hest. Tillykke med din nye blog – du er meget aktiv, og det er altid en fornøjelse at følge, hvad du har gang i. Jeg vil ønske dig og din familie et godt nytår.

    1. Tak for lykønskningerne med min nye blog Linnea, jeg synes det er super sjovt at skrive om de bøger vi læser. Jeg er glad for at du synes det er en fornøjelse at læse med. Jeg vil sende ønskerne om godt nytår lige tilbage til dig og dine. Du må endelige skrive hvad den mindste læser, jeg har en del læsere der har drenge, og der er jeg jo ikke så meget med som med pigerne 🙂

  2. Han er jo 9 år og for tiden er han totalt optaget af alt, hvad der hedder eventyr. Hans kendskab til H.C. Andersen og Grimm overstiger efterhånden mit. På egen hånd kaster han sig (indtil videre) kun over noget, som han kender i forvejen. Så det er f.eks. Rødhætte og Hans og Grete. Men med den iver han har, vil han snart gå i gang med “ukendte” bøger. Det glæder jeg mig til og skal nok fortælle om, hvad det bliver.

    1. Det lyder som om han er godt på vej til at blive en rigtig læsehest – vores piger har også begge to været rigtig glade for de gamle eventyr, men efter at de kastede sig over fantasy genren har de ikke været til at overtale til at læse gamle klassikere…håber de vender tilbage til dem med alderen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s