Arthur og Minimoyserne

Arthur og Minimoyserne, er første bind i en serie på 3 bøger – skrevet af Luc Besson efter idé af Céline Garcia – og illustreret af Patrice Garcia. Det er efter min mening en bog som både voksne og børn kan få masser af glæde af, da den er både spændende og humoristisk skrevet.

Historien handler om Arthur, der bor hos sin bedstemor. Hans bedstefar er sporløst forsvundet og bedstemoderen har svært ved at klare sig økonomisk, og bliver derfor truet af den onde Hr. Davido.

Arthurs verden er fyldt med fantasier som han bliver inspireret til at dyrke når han i hemmelighed læser i sin bedstefars efterladte notesbog, hvor der fortælles eventyr om Minimoyser, Bogomatassalajer, og rubin skatte.

Arthur er overbevist om at bedstefaderens historier er ægte, og han tager derfor afsted for at finde Minimoyserne og måske også sin bedstefar.

I Arthur og Minimoyserne finder Arthur landet hvor Minimoyserne lever, og møder de to minimoysere Prinsesse Selenia og hendes lillebror prins Betameche.

Samlet er det en serie for alle der kan lide action, fantasy, eventyr, helte og kærlighed. Den egner sig både som højtlæsning fra 8 år og opefter, og når børnene bliver lidt større kan de også sagtens læse selv.

Bøgerne er også filmatiseret (men det er en helt anden historie).

De andre bøger i serien er:

Arthur – og den forbudte by
Arthur – og Maltazars hævn

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s